Подарък за Рожден Ден

Подарък за Рожден Ден

Интересен Подарък за Рожден Ден

Знаете ли ,че всяка година хората празнуват рождения си ден без да предполагат с какви подаръци ще ги изненадат техните приятели ?

Подарък за рожден ден
Рожден ден

Изненадата е най- важния момент в цялата подготовка на празника и избор на подходящ подарък.В нашето забързано ежедневие сме позабравили романтиката.Най-често я свързваме с вечеря на срещи ,любовни писма ,красив букет цветя и шоколадова торта.

Но подаръкът на красива картина също може да бъде изненада за рождения ден на любимия човек. Не е нужно той да знае ,че ще бъде рисуван – ако имате негова снимка може да я изпратите и да получите готовият портрет с който да го изненадате .Този подарък наистина ще бъде различен от всички подаръци ,които човек би очаквал.

Не е нужно човек да е фотомодел ,за да позира на художник.Напротив- художниците не търсят само красиви лица ,за тях е важно изобразяването на човешкия характер и дух .Една професионално изработена картина е красива инвестиция .С нея дома става по-уютен ,а портретите пазят емоциите завинаги.

Ако искате един незабравим рожден ден – подарете не само красива торта,шампанско и рози .Помислете как някога богатите и влиятелни хора са наемали най-известните художници ,за да ги увековечат завинаги.Върнете времето назад,когато не е имало компютри и 3D анимации.Истинските стойностни портрети сега се пазят в най-известните световни музеи и галерии ,а колекционерите харчат милиони ,за да ги притежават.Направете едно послание на любимия човек подарявайки му неговия лик .Дори да не сте до него ,той ще мисли за вас всеки път ,когато погледне картината.Ще помни рождения си ден ,когато сте му поднесли тази невероятна изненада!

Поръчка на портрет

 

 

 

Вашият коментар