Подарък за Приятели

Подарък за Приятели

Семеен Портрет по Снимка Сух Пастел Ангелина Недин

Как да изберем Подарък за Приятели ?

Подаръкът за приятели не е трудно да бъде избран.Първо трябва да помислим какви са интересите на нашите приятели ,дали обичат да четат книги,каква е любимата им музика ,какви са хобитата им. После обмисляме дали ни е нужен подарък за мъж или подарък за жена или трябва да направим семеен подарък.

подарък за приятели
подарък за приятели

 

Хубавата ,интересна книга е винаги желан подарък ,макар и стандартен,но не е за всеки ,а за хора ,които наистина обичат да четат.Ако приятелят ви не обича да се излежава с книга в ръка ,по- добре му подарете някоя модерна компютърна игра ,с която да се забавлява.

Оригиналните подаръци за приятели могат да бъдат какви ли не .

Например ако е пушач може да му подарите наргиле ,или кутия качествени скъпи пури.

Ако приятелите ви обичат да говорят по GSM един нов модел няма никак да им бъде излишен.

Интересни подаръци за приятели може да намерите във всеки он-лайн магазин за подаръци ,но ако приятелите ви са изискани хора едва ли ще ги впечатлите с евтини дрънкулки,като чаши ,принтове на картини и други подобни щуротии,които са просто отбиване на номера.

Ако все пак искате нещо по- необичайно ,с което да ги очаровате поръчайте им рисуван портрет по снимка.

Такава картина всеки би мечтал да има в дома си .Прецизността на формите изисква специална чувствителност и висока интелигентност .Ако искате да подарите нещо,което да утвърди вашето място в отбрано общество картината за подарък ще бъде нещо ,с което всички гости ще бъдат впечатлени не само от подаръка ,но и от вашия изискан вкус и прецизен избор.Направете поръчка за рисуван портрет по снимка  за вашите приятели сега !

Може да поръчате сватбен портрет ,семеен портрет или просто портрет на вашия приятел за неговия празник.Или картина живопис ,която завинаги ще остане във вашия дом и може да изхвърлите всички мебели и стари вещи,а картината ще остане за поколенията след вас.

портрет на Васил Левски-подарък за Училище
портрет на Васил Левски-подарък за Училище
Портрет Семеен -сух пастел
Портрет Семеен -сух пастел
Портрет на Мъж -сух пастел
Портрет на Мъж -сух пастел
Портрет на Момиче -Ангелина Недин- сух пастел/картон
Портрет на Момиче сух пастел/картон

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар