Подарък за Рожден Ден

Картини в Дома според Фън Шуй

Живопис,Морски Пейзаж

С Какви Картини да Украсим Дома си Според Фън Шуй?

Много  интересно древно поверие гласи ,че ако имаме в дома си картина ,на която са нарисувани две лодки ще бъдем богати и в дома ни ще цари просперитет и изобилие !Хубаво е лодките да са нарисувани от местен художник ,свързан енергийно с нашето море ,за да има творбата положителна  сила .Китайските снимки или рисунки на карибски морета нямат сила на местно ниво.

Домашно огнище
Две Лодки Живопис ,Ангелина Недин

Според специалистите ,които се занимават с изучаване на енергийните потоци е много важно да имате ръчно изработени предмети ,заредени с положителна енергия ,които предпазват дома от черна магия и негативни влияния.Живописните платна ,които са създадени от човешка ръка и са докосвани с пръстите на художника са подобни егрегори на положителна сила,която пази жизненото ви пространство чисто и го зарежда със светлина !

Един портрет на любим човек– баща ,дядо,майка ,баба ,нарисуван със сух пастел е чудесен подарък за дома и прекрасно средство за регулиране на жизнената енергия -ЧИ.Любимият човек е символ на вашата любов , а неговия образ нарисуван от човешка ръка ,която е въвела творческа съзидателна енергия в материалното проявление докосвайки с пръсти творбата може да бъде мощен пазител на семейното огнище предпазвайки го от зложелатели !

Рисуване на Семеен Портрет по Снимка
Семеен Портрет

По същия начин вярното куче  може да бъде ваш вечен закрилник ,ако имате портрет на верния си домашен любимец в дома !Символично ако закачите този портрет до входната врата той винаги ще ви закриля от негативни енергии.Душите на нашите любими животни оставан до нас и след смъртта си и ни пазят от лоши влияния.

Специалистите съветвет да се избягва внасянето в дома на африкански маски и предмети ,защото много често те се изработват за вуду-магически ритуали и могат да нарушат енергийните нива в нашата реалност ,да ви донесат нещастие ,дори смърт.

Според християнската религия – ако имате картина на къща ,в която са нарисувани вино ,хляб и риба – все християнски символи – на енергийно ниво поръчвате в дома си изобилието на вселената ,което ще се излиза във вашия дом непрекъснато!

Две лодки-Морски Пейзаж ,Ангелина Недин
Две лодки – Морски Пейзаж ,Ангелина Недин

 

Картина с Две Лодки
Картина с Две Лодки- Пейзаж ,Ангелина Недин

 

Живопис,Морски Пейзаж
Морски пейзаж ,живопис – две лодки,Ангелина Недин

Ако Желаете да Поръчате подобна картина пейзаж с две лодки за енергийна защита на дома разгледайте този сайт .

 

 

Вашият коментар