Оригинален Подарък за Коледа

Posted on Posted in Портрет по Снимка

Ако се чудите какво да подарите на семейството си за Коледа или Нова Година не се колебайте!
Поръчайте един прекрасен портрет .Портретът е наистина великолепен и запомнящ се подарък.Нещо повече-той остава завинаги във вашия дом и сърцето ви винаги ще бъде близо до любимите хора.

Много хора поръчват портрети на децата си и ги подаряват на бабите и дядовците за спомен.Ако искате да  зарадвате родителите си с красива и изискана изненада ,защо не поръчате портрет на любимото внуче?

Ако живеете в чужбина и ви липсват най-близките хора украсете дома си с техните лица .Винаги когато погледнете портрета ще се сещате за своите близки и ще им изпращате енергийни послания изпълнени с любов.Връзката между вас,дори да не са между живите ще бъде вечна и здрава.

Обикновено за Коледа хората си търсят подаръци ,които наистина да ги направят щастливи.Материалните вещи са прекрасни ,но преходни-износваме ги и ги изхвърляме.Поръчайте оригинален ,запомнящ се подарък .Коледен подарък,който завинаги ще топли сърцето ви !Обадете се докато все още има време да нарисуваме вашия портрет по снимка !Изящна и незабравима Коледна Изненада!

Подарък за Коледа -Семеен Портрет
Подарък за Коледа -Семеен Портрет

 

Подарък за Коледа -Семеен Портрет
Подарък за Коледа -Семеен Портрет

 

Вашият коментар