Портрет по Снимка

Оригинален Подарък за Коледа

Ако се чудите какво да подарите на семейството си за Коледа или Нова Година не се колебайте!
Поръчайте един прекрасен портрет .Портретът е наистина великолепен и запомнящ се подарък.Нещо повече-той остава завинаги във вашия дом и сърцето ви винаги ще бъде близо до любимите хора.

Много хора поръчват портрети на децата си и ги подаряват на бабите и дядовците за спомен.Ако искате да  зарадвате родителите си с красива и изискана изненада ,защо не поръчате портрет на любимото внуче?

Ако живеете в чужбина и ви липсват най-близките хора украсете дома си с техните лица .Винаги когато погледнете портрета ще се сещате за своите близки и ще им изпращате енергийни послания изпълнени с любов.Връзката между вас,дори да не са между живите ще бъде вечна и здрава.

Обикновено за Коледа хората си търсят подаръци ,които наистина да ги направят щастливи.Материалните вещи са прекрасни ,но преходни-износваме ги и ги изхвърляме.Поръчайте оригинален ,запомнящ се подарък .Коледен подарък,който завинаги ще топли сърцето ви !Обадете се докато все още има време да нарисуваме вашия портрет по снимка !Изящна и незабравима Коледна Изненада!

Подарък за Коледа -Семеен Портрет
Подарък за Коледа -Семеен Портрет

 

Подарък за Коледа -Семеен Портрет
Подарък за Коледа -Семеен Портрет

 

Вашият коментар