Оригинални Подаръци Пет Идеи

Оригинални Подаръци

Пет идеи за оригинални подаръци

Какви да бъдат  оригиналните подаръци ,с които може да изненадате своите приятели?

Ето няколко бързи идеи:

Оригинален Подарък
оригинални подаръци
 1. Не е нужно да купувате нещо скъпо ,за да направите незабравим жест .В последното предаване Милионер търси съпруга Христо Сираков изненада една от участничките с красива кутийка за бижута ,а вътре имаше сгънато листче с мъдра мисъл.Вие може да сложите красиво написани любовни стихове ,което ще бъде много романтичен и оригинален подарък.

  Оригинален Подарък
  оригинални подаръци
 2. Ако сте канени на сватба или рожден ден и се страхувате да не сбъркате в избора на подарък може да подарите красив плик изработен от професионалисти ,в който да сложите желаната от вас сума.Така жестът ви няма д изглежда като проява на лош вкус ,защото самите пликове са много красиви ,а и човекът ще се зарадва ,а и няма да сбъркате със закупуването на ненужна вещ.

 3. Серенада.Да ,защо не ?Може да наемете музиканти ,които да изпълнят серенада за вашия приятел или любима .Любимата ви романтична мелодия изпълнена от дуо или трио музиканти – цигулка и китара ,китара и глас …наистина е един оригинален подарък и заедно с това незабравимо преживяване .

  оригинални подаръци
  оригинален подарък серенада
 4. Кашон със шампанско.Окъпете се с шампанско.Ако подаръкът е за любимата поръчайте  кашон със шампанско и  напълнете ваната  ,за да се почивствате като холивудски звезди.Този подарък наистина е оригинален ,но е  само за любители на шампанското.

 5. Поръчайте Рисуван Портрет по Снимка.Живописен Цветен Портрет със Сух Пастел или Маслени бои.Това е наистина Оригинален Подарък,които според психолозите може да служи като котва за любимите хора.Когато има предмет подарен от вас близо до любимия човек,който той да вижда всеки ден ,като един красив портрет на стената този предмет му напомня за вас всеки ден .Така никога няма да бъдете забравени!

  Подсъзнателно всеки път когато погледне портрета ,вашият приятел ще си спомня за вас и ще сте винаги до него в мислите му.Какво по- хубаво от едно истинско произведение на изкуството ,което ще украси дома или офиса и ще бъде прекрасен спомен за вас?

  Поръчай сега Портрет по Снимка
  Рисуван портрет по снимка

  [youtube_sc url=“http://youtu.be/8iIRnRD9Fx8″ title=“оригинален%20подарък%20рисуван%20портрет“ autoplay=“1″ iv_load_policy=“3″ rel=“0″ showinfo=“0″ showsearch=“0″]

Вашият коментар