Портрет

Портрет

Портретът представлява изображение на човешко лице в близък план.Може да бъде нарисуван от художник или да представлява портретна фотография.

Рисуване на Детски Портрет по Снимка
Детски Портрет по Снимка

 

В наши дни има най- различни начини да се направи портрет.Може да се направи фотография,дигитално изображение ,което да се обработи с компютърна програма ,а също така да се изработи ,както някои сайтове напоследък предлагат принт с цветни мастила върху платно досущ като рисуван портрет ,но истината е ,че то е просто един копи- пейст на снимката ви и няма нищо общо с изобразителното изкуство.

Нашите портрети са уникални с това ,че са рисувани от професионален художник с Академично образование и усет за детайла.Ангелина Недин винаги улавя характера на модела и го придава по един уникален начин дори в рисунките с въглен.Нейните портрети са интересни с това ,че могат да бъдат поръчани и по снимка.

Малко художници могат да изобразяват еднакво добре малки деца ,бебета и възрастни хора.Ангелнина Недин се справя уникално добре с тази трудна задача.Тя обича децата и ги рисува с истинско удоволствие.

Рисуване на Детски Портрет от Снимка
Портрет рисуван от снимка

За нея рисуването е призвание .Запечатването на лика на любимото дете в един портрет с маслени бои е истинско щастие за всяко семейство.Не всеки би могъл да си позволи да поръча такъв портрет ,но ако се замислите поръчката на портрет  е  наистина една  хубава инвестиция .Картините са живи ,картините са вечни,портрет на любимото дете или един истински семеен портрет завинаги ще остане край вас.

Портретът като жанр в изобразителното изкуство е разбираем за всеки .Не е нужно да познавате историята и жанровете в изобразителното изкуство ,за да разпознаете ,че една картина е портрет.

От хилядолетия това е най-близкият до хората жанр.Крале ,императори и висши духовници са оставили своите портрети във времето.Сега това изкуство е достъпно за всеки,не само за кралските особи .Не пропускайте изключителната възможност да притежавате свой истински ръчно рисуван авторски портрет.

Поръчка на портрет

[youtube_sc url=“http://www.youtube.com/watch?v=eoPgrNIf4nE“ title=“Портрет“ modestbranding=“1″ autoplay=“1″ fs=“1″ iv_load_policy=“3″ disablekb=“1″ rel=“0″ showsearch=“0″]

 ДРУГИ СТАТИИ

АВТОПОРТРЕТ

РИСУВАНЕ

ЖИВОПИС

АТЕЛИЕ

КАК ДА ИЗБЕРЕМ УНИКАЛЕН ПОДАРЪК

ОРИГИНАЛНИ ПОДАРЪЦИ

ПОДАРЪК ЗА РОЖДЕН ДЕН

 

 

 

Вашият коментар