Портрет на Вашия Дом

За Любимия Дом

Домашно огнище

Подаръци за Любимия Дом

Бащиния дом за нас винаги ще бъде неповторим източник на спомени.Дали можем да запазим това усещане за уют завинаги ,дори когато сме далече от  любимия дом ?

Понякога имаме нужда да направим дома си по- уютен и да запазим усещането за специално излъчване ,което да е близко до нашата жизнена енергия и да я стимулира.Разбира се можем да се допитаме до фън шуй ,да наемем дизайнер ,който да организира пространството според последните модни тенденции.Но винаги без дребните любими предмети това пространство ,колкото и да е добре композирано ще остане празно.

украса за дома
Украса за любимия дом

Ако имате нужда от нестандартна украса за  любимия си дом ето няколко идеи от магазин за подаръци Gifts.

подарък за дома
За любимия дом символ Котка

Всеки един от тези предмети е уникален и интересен и ще направи дома ви по-уютен .Някои от тях са донесени от далечни екзотични земи и носят странен дух в себе си който ако е в хармония с вашия стил може да ви носи прекрасна енергия и да е източник на вдъхновение в ежедневието.

Ако сте далече от родния дом може да поръчате да нарисуваме картина на любимата ви къща ,по нейна снимка.

Портрет на Родния Дом
Портрет на Любимият Дом

Така ще имате едно прекрасно произведение на изкуството ,което завинаги ще запази образа на домашното огнище жив.Ако сте далече от България ,този скъп спомен за любимия дом ще е винаги  до вас .

Една картина на любимия дом изпълнена като платно тип маслена живопис не само ще бъде стилно допълнение към вашия интериор ,но и ще носи посланието на родовата памет завинаги.

Какво по- хубаво от едно прекрасно произведение на изкуството ,любимия дом запечатан завинаги- това е не само подарък ,а истинска инвестиция !

Поръчай картина на любимия дом сега !

 

[youtube_sc url=“http://www.youtube.com/watch?v=hvHab6fNRSA“ fs=“1″ loop=“1″ iv_load_policy=“3″ disablekb=“1″ rel=“0″ showinfo=“0″ showsearch=“0″]

 

Вашият коментар